Старшыня канцэрна «Белляспаперпрам» Юрый Назараў павіншаваў жанчын галіны з надыходзячым святам - Днём жанчын.

Звяртаючыся да працаўніцам лясной, дрэваапрацоўчай і цэлюлозна-папяровай прамысловасці, ён адзначыў, што свята 8 Сакавіка з'яўляецца яркім сімвалам вясны, жаночай прыгажосці, пяшчоты, душэўнай мудрасці і ўвагі да жанчыны.

«Мы ўдзячныя вам за ўсё, што вы робіце для падтрымання цяпла і выгоды хатняга ачага, умацавання сямейных каштоўнасцяў, для нашых дзяцей. Менавіта вы робіце моцную палову чалавецтва яшчэ мацней, а свет вакол - больш гарманічна і дабрэй. Вы заўсёды былі і застаецеся лепшымі работнікамі ў нашай галіны, якія добрасумленна ставяцца да сваёй працы, адказна падыходзяць да выканання пастаўленых задач, з'яўляючыся надзейнай падтрымкай у вырашэнні важных вытворчых пытанняў», - сказаў Юрый Назараў.

Ён пажадаў усім жанчынам моцнага здароўя, любові, дабрабыту, радасці і аптымізму, высокіх дасягненняў у працы і ўдачы ва ўсіх пачынаннях.