Працягвае сваю працу мэблевы форум-2019. Сёння Дзень прадметнага дызайну, інтэр'ера і дэкору. Праграма вельмі цікавая і насычаная. Акцэнт - на інтэрактыўнае зносіны.

Вось праграма на сёння:

СЕКЦЫЯ 4. Прадметны дызайн ў інтэр'еры

10.00-10.30 - Тэндэнцыі дызайну мэблі ў Еўропе (па выніках выставы Interzum (ФРГ). Аляксей Скроцкі, кафедра "Тэхналогіі і дызайну вырабаў з драўніны", Беларускі дзяржаўны тэхналагічны ўніверсітэт, член Міжнароднай асацыяцыі "Саюз дызайнераў".

10.30 – 11.00 - Прадметны дызайн ў інтэр'еры: новыя трэнды. Алесь Фаменка, Беларуская дзяржаўная акадэмія мастацтваў

11.00-11.30 - Кава брэйк. Нэтворкінг

11.30-11.50 - Узаемадзеянне вытворцаў мэблі з дызайнерамі. Наталля Кандратовіч, дызайнер мэблі.

11.50-12.10 - Вопыт стварэння аўтарскай мэблі. Ігар Салаўёў, прадметны дызайнер

12.10 -13.20 - Круглы стол па пытаннях прадметнага дызайну і яго ўплыву на развіццё мэблевай галіны. (Аляксей Скроцкі, БДТУ, дызайнер Ігар Салаўёў, Алесь Фаменка, БДАІ, Дзмітрый Сурскі (саюз дызайнераў), Кірыл Кухарчук (Еўрапейская школа дызайну, інтэр'ера і дэкору), канцэрн «Белляспаперпрам» і іншыя)

СЕКЦЫЯ 5. Інтэр'ер і дэкор

14.00-15.00 - Агляд сітуацыі на рынку інтэр'еру і дэкору

Прагнозы, аналіз, рэцэпты і рэкамендацыі. Хто будзе квітнець на рынку інтэр'еру і дызайну, а хто загіне? Як усё мяняецца і куды рухаецца? Да чаго і як рыхтавацца кіраўніку, спецыялісту, вытворцу і пастаўшчыку? Кірыл Кухарчук, Еўрапейская школа дызайну, інтэр'ера і дэкору.

15.00-15.30 - Візуалізацыя мэблі ў інтэр'еры пры дапамозе тэхналогіі дапоўненай рэальнасці, Валерый гракоў, кампанія ТАА "Прыма Софт"

15.30-16.00 - Кава брэйк. Нэтворкінг

16.00. - 16.30 - Інтэр'ер за кадрам: гісторыя рэалізацыі інтэр'еру класа "Люкс". Ганна Варанец, Ігар Лугаўцоў, Творчая майстэрня архітэктара Варанца С. Л.

16.30-17.00 - Тэхналогія стварэння дызайнерскага бізнесу з нуля. Руслан Глухаў, Аляксей Татун, студыя дызайну "Lineform", дызайн інтэр'ераў, дызайнерская мэбля, кнігі еўрапейскага дызайну

СЕКЦЫЯ 6: ПРАГРАМА ДЛЯ МАЛАДЫХ ДЫЗАЙНЕРАЎ

11.00-11.30 - Рэгістрацыя

11.30-12.00 - Інавацыйныя метады прэзентацыі прадукту. Аляксей Скроцкі, кафедра "Тэхналогіі і дызайну вырабаў з драўніны", Беларускі дзяржаўны тэхналагічны ўніверсітэт, член Міжнароднай асацыяцыі "Саюз дызайнераў".

12.00-13.00 - Матэрыялы і стыль - што мы губляем! Леў Агибалов, архітэктар, дызайнер інтэр'еру, прамысловы дызайнер, эксперт па тэхналогіях і рэалізацыі праектаў.

13.00-14.00 - Тэхналогіі і матывы стварэння футурыстычнай мэблі, Юрый Аляхно, Студыя Юлія Аляхно, дызайн інтэр'еру жылых і грамадскіх памяшканняў, праектаванне мэблі і аксесуараў, член «Саюза дызайнераў».
14.00-15.00 - Круглы стол "Дзе і каму патрэбныя дызайнеры?»

На працягу ўсяго дня працуе: Выставачная галерэя маладых дызайнераў "Інтэр'ерны дызайн будучыні".

Арганізатары праграмы: выставачная кампанія "Белэкспа", Цэнтр стратэгічнага развіцця "Маркетынгавыя сістэмы", Беларускі дзяржаўны тэхналагічны ўніверсітэт, Беларуская дзяржаўная акадэмія мастацтваў, OBSTANOVKA.BY і іншыя.

Чакаем вас на выставе!