Старшыня канцэрна "Белляспаперпрам" Міхаіл Касько павіншаваў работнікаў галіны з Днём абаронцаў Айчыны.

Паважаныя работнікі арганізацый канцэрна, абаронцы Айчыны!

Сардэчна віншую вас са святам подзвігу і гераізму, мужнасці і адданасці сваёй радзіме – З Днём абаронцаў Айчыны!
Гэтае свята – адзін з самых велічных і паважаных, гэта – сімвал самаахвярнай любові да роднай зямлі, светлай памяці аб мільёнах загінулых і непакорнай сілы духу абаронцаў Айчыны.

Работнікі лесапрамысловага комплексу рэспублікі ўнеслі значны ўклад у перамогу нашага народа над нямецка-фашысцкімі захопнікамі, у аднаўленне заводаў і фабрык пасля вайны. У мірны час яны з гонарам і высокай адказнасцю выконваюць свой прафесійны абавязак і служаць на карысць сваіх сем'яў, родных і блізкіх, абараняюць інтарэсы сваёй Радзімы.

Сярод работнікаў арганізацый канцэрна нямала воінаў-інтэрнацыяналістаў, якія рызыкавалі сваім жыццём на афганскай вайне. Яны з'яўляюцца прыкладам мужнасці, гонару і годнасці для ўсіх нас.

Ад усёй душы віншую вас са святам. Жадаю міру, дабра, здароўя і бадзёрасці духу. З святам, дарагія абаронцы Айчыны!

Старшыня канцэрна
«Белляспаперпрам» Міхаіл Касько