Старшыня канцэрна «Белляспаперпрам» Міхаіл Касько павіншаваў ветэранаў і работнікаў галіны з надыходзячым Святам працы – 1 Мая.

У сваім звароце да ветэранаў і працоўных калектываў прадпрыемстваў канцэрна кіраўнік ведамства адзначыў, што асновай матэрыяльнага дабрабыту людзей заўсёды была і застаецца плённая праца. Менавіта ён з'яўляецца рухаючай сілай для развіцця вытворчасці і грамадства ў цэлым.

"Ад эфектыўнасці працы кожнага з нас складваецца поспех нашай галіны. Сёння ўсе арганізацыі канцэрна працуюць на якасна новай аснове, і гэты новы вопыт падмацаваны шматгадовымі традыцыямі, якія склаліся ў працоўных калектывах" – - падкрэсліў Міхаіл Міхайлавіч.

Ён таксама адзначыў, што стварэнне сучасных вытворчасцяў паглыбленай перапрацоўкі драўніны, у тым ліку і арыентаваных на экспарт, укараненне новых тэхналогій забяспечылі надзейную базу для ўмацавання і развіцця працоўных калектываў.

"Перакананы, што спецыялістам арганізацый канцэрна па сілах выканаць самыя сур'ёзныя задачы, а таму шчыра жадаю ўсім поспехаў у добрых пачынаннях, новых магчымасцяў для рэалізацыі жыццёвых планаў, атрадных перспектыў, аптымізму і дабрабыту і моцнага здароўя», - сказаў у сваім віншаванні старшыня канцэрна.

Прэс-служба канцэрна "Белляспаперпрам"

30.04.2021 11:45