25 жніўня намеснік старшыні канцэрна "Белляспаперпрам" Аляксандр Пшонны здзейсніў рабочую паездку на прадпрыемствы канцэрна ў Гомельскай вобласці.

На Светлагорскім ЦКК ён, як прадстаўнік дзяржавы, прыняў удзел у агульным сходзе акцыянераў ААТ. Затым наведаў прадпрыемства ААТ "Рэчыцадрэў". Генеральны дырэктар Дзмітрый Буткоўскі далажыў яму ў вытворчых цэхах аб бягучым стане спраў і актуальных пытаннях вытворчасці.

Акрамя таго, у рамках працы Рэспубліканскай інфармацыйнай групы   Аляксандр Пшонны сустрэўся з актывам працоўнага калектыву   ААТ"Рэчыцадрэў". У ходзе сустрэчы былі разгледжаны найважнейшыя   пытанні развіцця галіны і яе ролі ў сацыяльна-эканамічным развіцці   Рэспублікі ў цэлым. Таксама Аляксандр Аляксандравіч адказаў на пытанні   работнікаў прадпрыемства. У завяршэнне сустрэчы ён падзякаваў людзям   за  працу і адзначыў добры ўзровень арганізацыі вытворчасці і станоўча   ўстойлівую працу працоўнага калектыву. У прадпрыемства высокі кадравы і   вытворчы патэнцыял, які з'яўляецца асноўнай для далейшага дынамічнага   развіцця.

30.08.2021 11:15