24 чэрвеня на базе ЗАТ «Холдынгавая кампанія «Пінскдрэў» пад кіраўніцтвам старшыні ведамства Юрыя Назарава адбудзецца выязное пасяджэнне Савета канцэрна «Белляспаперпрам».

На парадку пытанні выканання праграмы зніжэння выдаткаў, рэалізацыі мер па фінансаваму аздараўленню прадпрыемстваў, у тым ліку за кошт перакладу на самаакупнасць дапаможных і няпрофільных вытворчасцей і службаў. Разгледжаны будуць таксама пытанні забеспячэння сыравінай лесапільных магутнасцяў прадпрыемстваў канцэрна, а таксама рэалізацыі піламатэрыялаў на экспарт.
Удзел у пасяджэнні Савета канцэрна прымуць кіраўнікі структурных падраздзяленняў канцэрна, кіраўнікі прадпрыемстваў, прадстаўнікі Беларускага прафсаюза работнікаў лесу.
Да пачатку пасяджэння ўдзельнікі Савета канцэрна азнаёмяцца з вопытам работы ЗАТ «Холдынгавая кампанія «Пінскдрэў» у сферы вытворчасці і спосабах забеспячэння эфектыўнай эканамічнай дзейнасці прадпрыемстваў холдынгу.