Досвед працы з моладдзю на прадпрыемстве канцэрна «Белляспаперпрам» ААТ «Барысаўскі ДАК» будзе прадстаўлены на I-ым Рэспубліканскім форуме спецыялістаў у сферы арганізацыі працы з моладдзю, які пройдзе 21-22 кастрычніка ў Мінску.

Інжынер-тэхнолаг ААТ "Барысаўскі ДАК" Вольга Атрашкевіч выступіць з прэзентацыяй сваёй працы аб рэалізацыі праграмы дзяржаўнай маладзёжнай палітыкі на прадпрыемстве.

Праграма арыентавана на рэалізацыю на прадпрыемстве асноўных прынцыпаў ідэалогіі беларускай дзяржавы і дзяржаўнай маладзёжнай палітыкі.

Яна накіравана на далейшае ўдасканаленне структуры і зместу выхаваўчага працэсу, павышэнне яго эфектыўнасці і сацыяльнай значнасці.

Мэтай праграмы з'яўляецца фарміраванне сацыяльна-асобасных кампетэнцый работнікаў, развіццё інфармацыйна-аналітычных, навукова-метадычных, арганізацыйных і кадравых асноў выхаваўчага працэсу ў рамках сістэмы менеджменту якасці. I-й Рэспубліканскі форум спецыялістаў у сферы арганізацыі працы з моладдзю праводзіцца Міністэрствам адукацыі Беларусі ў рамках рэалізацыі мерапрыемстваў Года моладзі.

Мэтай форуму з'яўляецца выяўленне, прэзентацыя і абагульненне лепшага вопыту і інавацыйных тэхналогій, метадаў і формаў працы ў сферы рэалізацыі маладзёжнай палітыкі ў Рэспубліцы Беларусь.

Удзельнікамі форуму з'яўляюцца спецыялісты, якія ажыццяўляюць дзейнасць у сферы арганізацыі працы з млодежью на прадпрыемствах, у арганізацыях, дзяржаўных органах і ўстановах адукацыі.

Па выніках адбору праектаў, пададзеных на першым этапе форуму, сфармаваны выніковы склад удзельнікаў, вызначаны тэматычныя пляцоўкі і праграма іх працы.

Вольга Атрашкевіч выступіць на пляцоўцы "Шляхі ўдасканалення маладзёжнай кадравай палітыкі".